U19 NB-II, 3. forduló

  2011. szeptember 3. 1100 – szombat, Szekszárd

Tolle UFC Szekszárd - UFC Nagykanizsa    3 – 0   (1-0)   

Gólszerző(k): 
  
UFC Nagykanizsa 1 Szakmeiszter Ádám, 13 Mismás Zoltán, 5 Lukács Viktor, 3 Kocsis Dominik, 11 Tóth Gergő, 6 Árva Bence, 10 Kőrösi András, 17 György Márk, 9 Petánovics Milán, 8 Erdős Dániel, 7 Berki Roland
Edző: Bene Gábor (id. megb.)  
Egy remek ellenfél ellen, idegenben, nagy melegben három U17-es játékossal felállva is pariban voltunk. Az első félidőben az ellenfél jóval többet birtokolta a labdát, mi leginkább a védekezésre koncentráltunk, talán el se hittük, hogy támadni is lehetne. A félidő végén pontrúgás után kaptunk gólt, ami nagyban befolyásolta a mérkőzés kimenetelét. A félidőben rendeztük a sorokat, és a második félidőben sokkal offenzívabb felfogásban léptünk pályára, így meg is voltak a lehetőségeink, amiket sajnos nem tudtunk kihasználni, az ellenfél pedig ezeket megbüntette. Összességében, egy erős, szervezett csapattól szenvedtünk vereséget, úgy hogy, sokkal több volt ebben a mérkőzésben, ezért nagy hiányérzetem van. A játékosok hozzáállása rendben volt, a 2 szélső védő játéka volt kifogásolható, illetve a bal szélső sztár játékosunk fejébe néha jó lenne belelátni, de ha valaki megfejti, akkor nagy erősség lehet. Kőrösi szervezőkészsége kiemelkedett, 2 belső védőnk felnőttesen játszott.

Az osztályzatok: Szakmeiszter (7), Mismás (4) –Lukács (6)- Kocsis (6)- Tóth (4), Árvai (6)- Kőrösi (6,5)- György (6)- Petánovics (6), Erdős (6)- Berki (4)