Blikk 2011.06.25.

Blikk>> 

 

Gyermeknap válogatott játékosokkal

2011-06-25 18:29:29
Nagykanizsa ‒ Nem mindennapi élményben volt részük a Nagykanizsa FC U13-as labdarúgóinak. Az NB II-es bajnokságban második együttes tehetségeinek Juhász Roland (27) és Czvitkovics Péter (28) adta át az ezüstérmeket.
Hirdetés
A belga Anderlecht, illetve a Kortrijk légiósa élménybeszámolót is tartott a gyerekeknek, sőt még focizni is beálltak a lurkók közé.
A válogatott Juhász Roland (feketében) nemcsak mesélt, futballozott is a lurkókkal
- A kanizsai utánpótlásnál dolgozó Bene Gáborral együtt futballoztunk az MTK-ban. Ő hívott meg minket, és mindketten azonnal igent mondtunk - mesélte Juhász. - A srácoknak óriási élményt adtunk a jelenlétünkkel. Emlékszem, amikor gyerekként Tápiószecsőn futballoztam, milyen nagy öröm volt számomra, hogy Füzesi Zsolt, az Újpest egykori védője ellátogatott hozzánk.
Czvitkovics (balról), Juhász és Bene együtt jutalmazta a kicsiket
Juhász és Czvitkovics tanácsokat is adott a srácoknak, miként lehetnek jó labdarúgók.
A két válogatott futballista számtalan kérdést kapott. Persze a gyerekek akkor voltak a legbátrabbak, amikor Juhászék beálltak játszani. Lelkesen kérték a labdát a „nagyoktól".
 
- A meccs után nagyon sok közös fotó készült, és rengeteg autogramot is kiosztottunk - mondta Juhász, aki Czvitkoviccsal együtt mezeket, pólókat, cipőket is ajándékozott a gyerekeknek.
P. N.